Translate:

Vision Neoprene socks

Skal dine vaders holder længere?

Det er genialt det her - længere er den ikke! Nu behøves du ikke lappe på dine vaders efter 200 ture.

Neopren sokker, det lyder lidt som noget en smart sælger vil have man skal købe - men det er det ikke!

Slid på vaders - so last year

Et af de steder dine vaders hurtigst bliver slidt er på fødderne og ved anklerne. Det er blandt andet derfor der er de så kaldte "gravle guards" på dine vaders - de skal beskytte dine vaders imod sten, sand og hvad man nu ellers går ind i når man vader rundt på kysten.

Fælles for alt det gravle guards beskytter imod er at det er ting der "kommer ude fra". Men hvad med det der er "bagved" denne beskyttende barriere - nemlig dine vadestøvler. Ligemeget hvor perfekte dine vadestøvler passer dig, og hvor stramt du strammer dem vil de altid bevæge sig et par millimeter når du tager et skridt. Tilsæt fint sand mellem to overflader der bevæger sig lidt op og ned. Resultatet - du skal lappe dine vaders eller købe nye ret ofte...

Med Visions neopren sokker har du en "intern gravel guard" der beskytter dine vaders imod dine vadestøvler. Der er altså neopren sokken der bliver slidt istedet for dine dyrer vaders.

De bedste 150 kr...

Det første par neopren sokker blev slidt hul i efter ca. 120 ture men aldrig har det været nemmere at smide 150 kr for endnu et par. 1.25 kr pr tur for at skåne ens vaders for slitage er rigtigt godt givet ud.

Er de pengene værd?

Ja! Det er måske lidt underordnet om det er Visions neopren sokker, eller om det er en anden producent. Visions sokker er nemme at komme i, og ud af imens man har vaders på og prisen er rigtig god, så anbefalingen er klart at de er pengene værd.

Skrevet af Kasper Wittrup