Translate:

Lamson Guru

Den fede bremse, til små penge

Top kvalitet, super bremse, lækkert udført - til en fornuftig pris

Indledningsvist vil jeg sige - hvis du leder efter et hjul, der er både pålidelig og ikke alt for dyrt, så skal du ikke lede længere.

Guruen er Lamsons billigste CNC drejet hjul. CNC drejet hjul er ikke bare mere holdbare end støbte hjul, de er også lettere (Guruet vejer 155 gram i 3.0). Ligesom alle Lamson's CNC drejet hjul, er Guru og alle dets komponenter fremstillet i USA.

Så snart du får hjulet i hånden kan du mærke Lamson kvaliteten. Et fuldt forseglet bremsesystem holder sand, vand, og alt andet ude.
Et hjul - ligesom alt andet fiskegrej - er til for at blive brugt og det betyder at hjulet ofte kommed ned i vandet, ligger i sandet, i sneen ja, kort sagt, det bliver brugt.
Efter et par håndfuld ture med hjulet kan jeg hverken se eller mærke forskel på bremsesystemet eller hjulets finish. Jo, måske - hvis vi går i detaljer er der lidt salt aflejringer ved en af de skruer der holder beslaget til stangen på plads, hvis hvis jeg havde skyllet hjulet bedre var det der helt sikkert ikke...

Selvom bremsen sammen med vægten er den vigtigste del af et godt fluehjul er designet og udseende på hjulet også vigtig.

Guru hjulet har en "type 2 anodiseret finish", hvilket betyder, at hjulet ikke falmer eller bliver "mat". Sølv/nikkel farven er simpel og rent og får ikke mange ridser eller snavs over tid. Hjulet kan også fåes i en sort version. Her skal man påregne at der kan komme ridser over tid.

Bremsesystemet - det vigtige

Lamson bruger samme koniske bremse-system på alle deres hjul! Tyg lige lidt på den. Det vil sige at du i et Guru hjul får samme bremse som Force, eller Vanquish hjul. Hjul i en HELT anden prisklasse.

Husk at bremsesystemet er 100% lukket, så lad nu være med at tage spolen af med mindre du har brug for at skifte spole. Hvis bare du beholder spolen på, er du 100% sikker på der ikke kommer snavs ind i bremsen. Det betyder også at hvis du kun har en spole, så er det praktisktalt et vedligeholdelsesfrit hjul.

Hvorfor købe en dyrer model?

Grunden til at man måske skal overveje et Force eller Vanquish hjul i stedet for et Guru hjul er primært design og vægt. Hvis du har en let let let stand, er det vigtigt at du har et hjul der passer til det i vægten - her kan Guru hjulet måske være i den tunge ende. Så længe din stang ikke vejer meget mindre end 95-110 gram syntes jeg balancen er perfekt med et Guru i 3.0 og skydeline. Men det er noget du skal overveje, og hvis muligt mærke hvordan det hele "virker sammen". Et Force hjul kan sagtens være for let til din stang, ligesom et Guru hjul kan være for tungt...

Er det pengene værd?

Har du brug for et hjul der skriger kvalitet, som ikke koster mere end din stang og som bare virker dag efter dag efter dag efter dag uden problemer, så er Lamson Guru er oplagt valg.

Skrevet af Kasper Wittrup