Translate:

Hunters Lodge strømper

Strømper fra bilka - virker de?

Behøves man købe dyre speciel udviklet vadesokker?

Hvis man har fisket på andre tidspunkter end om sommeren ved man hvor vigtigt en del af udstyret de rigtige sokker er. Det er også derfor nærmest alle producenter laver deres egne versioner af en "vinter vade sok" eller "termo sok" eller "merino sok".

Fælles for alle disse sokker er at prisen ofte bærer præg af at være et "special produkt".

Taimens sokker koster omkring 100 kr for vinter versionen, ligesom simms' sokker ligger på omkring 250 kr og patagonia's ligger på 260 kr.

Der var derfor ikke lagt fra hylde til kurv da jeg så at bilka havde et par "Hunters Lodge" sokker til 59 kr hængende. Spørgsmålet var bare - kan de hamle op med de noget dyrer specialudviklet sokker fra de etablerede mærker?

Som at tage vat på fødderne

Det første man ligger mærke til ved Hunters Lodge sokkerne er hvor tykke de er. Flere af de specialudviklede sokker er relativt tynde i forhold til det de skal bruges til. Hunters Lodge er omend ikke dobbelt så tykke så 1½ gang tykkere end de vinter sokker jeg tidligere har brugt fra Taimen. Tykkelsen skal findes i den måde sokken er lavet på. Indersiden af dem består af et tykt lag "fleece fiber". Det hedder det helt sikkert ikke - men det er hvad bedst kan beskrive det.

Sokkerne har nu været vasket 3 gange, og de beholder deres "fluffy" inderside - og dermed varmeegenskab.

Er de pengene værd

Til 59 kr, ja. Selvom de kostede 100 kr ville de være pengene værd. Jeg ejer således 4 par nu, og jeg ved ikke hvor mine Simms og Tamien sokker er - jeg er sådan set også ligeglad...

 

Skrevet af Kasper Wittrup