Translate:

A Jensen special hjul

Kina hjul med A jensen logo på?

Dit barns første hjul til P&T fiskeri, eller måske til backup stangen efter bækørreder?

A. Jensen har i samarbejde med Fluer.dk sat et klistermærke på et Kina hjul og sælger det under navnet "A. Jensen fluer.dk special fluehjul".

Fluer.dk skriver i deres produktbeskrivelse at hjulet er "udformet i aluminimum og vil stå godt til alle stænger". Når man har hjulet i hånden virker det som om det er farvet sølv oven på det materiale, sikkert aluminium, hjulet er lavet i. Så, selvom det vil stå flot til en stang - vil man straks kunne se at det ikke er en "ren aluminiums farve" hjulet har. Aluminium er ikke bare aluminium. Et waterworks hjul's aluminium ser langt bedre ud - de kan slet ikke sammenlignes.

Kvaliteten på hjulet - eller mangel på samme?

Selve støbningen på hjulet er sløset lavet og der er flere fejl hist og her på hjulet. På billederne nedenfor ses flere af disse fejl.Den liberale brug af smørrelse på billedet nedenfor var et desperat forsøg på at eliminere en "skrabende lyd" hjulet havde når det drejede rundt... Det løste ikke problemet, delene sidder bare for løst sammen og skraber derfor en gang i mellem.

Ok ok, det er jo heller ikke et dyrt hjul

Fluer.dk har, mere eller mindre, permanent hjulet på udsalg til 399 kr (Normal pris 699 kr). Til den pris kan man jo ikke forvente et Lamson hjul. Hvis hjulet skal vurderes ud fra en pris på 699 kr må det nærmest betegnes som bondefangeri at sælge dette hjul til, hvad der må formodes at være førstegangskøbere. Hvis det skal vurderes ud fra en pris på 399 kr vil er det bare godt gammeldags dyrt. Den model eller ramme hjulet er lavet efter, er en "standard kina model" som kan fåes inkl levering i Danmark til ca. 120 kr.

Hvad kan det bruges til?

Du kan, måske, bruge hjulet til tørflue fiskeri efter små bækørreder eller i børne Put & Take søen hvor du ikke skal bruge hjulet til andet end at have linen på når du går fra plads til plads...

Er det pengene værd?

Nej!

Skrevet af Kasper Wittrup